Nyúl Zsuzsa: estélyi helyett farmer

Vágólapra másolva!
Még Zsu művésznéven a Viva zenetévé adásait vezette, eztán a Dalnokok Ligájának volt konferansziéja. Ezúttal a Borsodi Beachen az a furcsa helyzet állt elő, hogy a műsorvezetők faggatták a műsorvezetőt.
Vágólapra másolva!

Zsuzsa egyre magabiztosabb tévés karriert fut be, hiszen az egykori Z+ után (1997-ben kezdte a zenetévén) jött a VIVA, majd a TV2 által vetített Dalnokok Ligá-ja, az M2 csatornán futó Tv Sziget, mostanság pedig a Laktérítő című műsorban tűnik fel igen gyakran. "Ez egy otthonteremtő magazin. Emberek e-mailt írnak, elmondják, hogy milyen a helyiség, mi a tervük vele. Hogyan újítsanak fel egy lakást kevés pénzből - erre adunk mi ötleteket. A múltkor épp ablakkeretet pácoltam, egész jól ment" - mesélte.

Bár vannak ötletei, ezeket meg is valósítja néha nem igazán bánja, ha profik is vannak a környéken: "A múltkor volt egy beázás nálam, akkor is ezermestert hívtam" - ismerte be.

"A Dalnokok Ligája egy minőségi, szórakoztató műsor volt. Vállalható, színvonalas produkció. Azt nagyestélyiben vezettem, most meg farmerban mázolok. Más szerep, de ez is jó" - számolt be a változásokról.

Annak örül kifejezetten, hogy ismét sok új embert ismerhet meg a felvételek során: "Emberi szálakat mozgatunk" - mondta erről. A tévés vágyairól annyit közölt, hogy szívesen kipróbálná magát egy napi, reggeli adásban. "Reggeli műsort szeretnék vezetni, ha már álmokról van szó. Rádióban már beugrottam néha reggelente, de tévében még nem csináltam ilyet" - ismerte be.