Betiltanák a pornót a norvég szállodákban

Vágólapra másolva!
Zavarja a hotelek alkalmazottait a szállók vendégeinek viselkedése: gyakran előfordul, hogy a fizetős pornócsatornát néző "urak" kérnek valamit telefonon, majd anyaszült meztelenül fogadják a szobalányt.
Vágólapra másolva!

A helyzetet egyre nehezebben viselő szállodai alkalmazottak be szeretnék tiltani a fizetős, szexet sugárzó tévécsatornákat a norvég hotelekben, írja a Reuters. A szállóvendégek egyik jellegzetes trükkje, hogy pornó nézése közben hívják a recepciót, hogy küldjenek fel nekik tiszta törülközőt vagy egy üveg pezsgőt, netán ropit - de a kérés mögött nem áll valódi igény, csupán így szeretnének szert tenni női társaságra.

Az éttermi és szállodai dolgozók szakszervezetének szóvivője szerint sok szobalány fel van háborodva a pucéran hempergő, idegen férfiak láttán. "A legtöbb alkalmazott egyedül dolgozik. Roppant kellemetlen tud lenni, ha hívnak egy szobába és egy meztelen ember fogad" - tette hozzá Eli Ljunggren, a szakszervezeti vezető.

Állítólag a férfiak nem állnak meg a verbális próbálkozásánál, sor került már fizikai agresszióra is, ami végképp túlmegy minden határon. "A pornográfia nem tartozhat a szállodai szobához. A fizetős tévé szolgáltatását limitálni kellene, egyszerűen csak szórakoztató csatornákra" - tette hozzá.