Álbetegek raboltak ki egy perui klinikát

Vágólapra másolva!
Épphogy lábára tudott állni a szerencsétlen, miközben rémült, aggódó "családtagjai" kísérték be az egyik limai kórházba. Aztán - igencsak meglepő módon - előkerültek a fegyverek.
Vágólapra másolva!

Látszólag félholt állapotban támogattak be társai egy "beteget" az egyik limai klinikára, majd miután azonnali, sürgős orvosi ellátást kértek számára, a jövevények előkapták pisztolyaikat - írja a Reuters. A roppant energikusan felpattanó haldokló és nyomban stílust váltó cimborái pillanatok alatt megszabadították az orvosokat pénztárcájuk tartalmától, mobiltelefonjaiktól, de mohóságukban a jótékonykodás végett kitett pénzgyűjtő dobozkát és számítógépeket, monitorokat, technikai berendezéseket is magukkal vittek.

A helyi sajtó is nyomoz az elkövetők után. Ami biztosnak látszik, hogy vagy igen vakmerő bűnözőkről van szó, vagy nem voltak elég körültekintőek, ugyanis a klinika pár méterre van a kerületi rendőrkapitányságtól. Az álbeteg és társai egy rájuk várakozó taxiba pattantak a rablást követően, majd sietve távoztak - de mindössze 10 ezer dollárnyi pénzt és értéktárgyat vittek magukkal.