Halle Berry kandúr dublőre

Vágólapra másolva!
"A srácok, akik odáig vannak a tetőtől talpig fekete bőrbe bújt Halle-ért, be fognak golyózni, ha megtudják, hogy egy nőnek öltözött srácról álmodoznak" - állítja a színésznő kaszkadőre.
Vágólapra másolva!

Az egykori Bond-lány ezúttal cirmos dorombolásával dobogtatja meg a férfiszíveket. A Macskanő című legújabb filmjében feszes macskajelmezben csúszik-mászik, ám bármennyire élvezte is a forgatást, a "rázósabb" jeleneteket át kellett engednie egy férfi kaszkadőrnek. De ki hinné, hogy Berry fekete macskanadrágba bújt vonzó dublőrje az erősebb nemhez tartozik?

A kandúr dublőr, a 29 éves Nito Larioza ugyanolyan bőrruhában, vérvörös rúzzsal az ajkán végezte veszélyes mutatványait. A fiatalember bőrszíne és magassága megegyezik a az Oscar-díjas színésznőével, így férfi legyen a talpán, aki kiszúrja a leleményes csalafintaságot a gyors vágások közepette.

"Azok a jelenetek, amelyekben én játszom, annyira gyorsak, hogy csak egy-egy villanásra látszom. De a srácok, akik odáig vannak a tetőtől talpig fekete bőrbe bújt Halle-ért, be fognak golyózni, ha megtudják, hogy egy nőnek öltözött srácról álmodoznak" - állította a kaszkadőr a News of the World brit hetilapban megjelent interjúban.

Az egzotikus színésznő élete közel sem volt mostanában habostorta. 2003 októberében válókeresetet nyújtott be férje ellen hűtlenség miatt, és hamarosan el is vált a zenész Eric Benettől. A tönkrement házasság után tökéletesen elvesztette humorérzékét a párkapcsolatok terén.

Nemrégiben azt nyilatkozta, hogy számára a férfi olyan, mint egy cseresznye a pite tetején, és hangsúlyozta: ő cseresznye nélkül is tökéletes pitének tartja magát, és köszöni, de nem kér többet a házaséletből.

A "boldogító nem" után lelkesen vetette magát bele a szingli életbe, ám a magány nem tartott sokáig: Kalifornia romantikus partjain lencsevégre kapták legújabb barátjával, a tévésztár Michael Ealyvel, akivel jelenleg együtt forgatja a There eyes were watching God című filmet. (Mégiscsak kell az a fránya cseresznye!)