Ismét lesz Nyár

Vágólapra másolva!
Minden ellenkező híreszteléssel szemben idén is lesz nyár, sőt, lesz Nyár rovat is. Bár sokan úgy vélekednek, hogy ellopták tőlünk a tavaszt, ez nyilvánvalóan nem igaz: volt tavasz, csak egy keddi délutánra esett. A nyárral ilyesmi nem fordulhat elő.
Vágólapra másolva!

"Kedvenc évszakom a szezon" - írta Marcello D'Orta egyik kis hőse. Sokan vagyunk így ezzel, a legtöbb ember még akkor is szereti a nyarat, ha épp balsorsából kifolyólag dolgozni kényszerül. Akadnak borzalmas pillanatok: például nem éppen kellemes élmény egy légkondicionáló nélküli autóban gubbasztani a rekkenő kánikulában, miközben áll a sor, szellő nem rezdül - de ennek is megvan a bája, mert ha az izzadó, türelmetlen, őrület szélére keveredett és csapdába esett autós kinéz az ablakon, akkor nem hatalmas télikabátba bugyolált, formátlan és igen sápadt nőket lát, hanem az amorf alakok helyett csábító miniszoknyák, formás combok és üde, pirospozsgás női arcok feledtetik vele bosszantó és kilátástalan helyzetét.

Nyáron még dolgozni sem annyira pokoli, mint egy komor, depressziós téli napon. Világosban indulunk be a munkahelyre, és még süt a nap, mikor végzünk. Nem kell a sáros, barna hóban, latyakban hazabotorkálni, hanem munka után rögvest kiülhetünk egy kellemes, teraszos üzemegység kerthelyiségébe, felhörpinteni pár fröccsöt, korsó seritalt, ütős tequilát vagy langyos kakaót - ki mit szeret. A Nyár rovat erre is ad tippeket: hová menjünk, ha nem egy füstös pincében akarunk dekkolni, miközben kint süt az áldott nap és kacagnak a bárányfelhők. Persze a jótékony félhomályba burkolózó pincének is megvan az előnye, hiszen ott kevésbé látszanak a miteszerek, a pattanások és a ráncok - de mégiscsak kellemesebb a szabadban.

Forrás: MTI

A Nyár rovat idén is részletesen, ragyogó fotókkal és színes sztorikkal bemutatja a legjobb fesztiválokat: lesz szó a Wantedről, a tokaji Hegyalja Fesztiválról és - többek közt - a Szigetről is. Írunk Budapest tengerpartjáról, a Paláról és a Római strandról, a Borsodi Beachen felbukkanó médiaszemélyiségekről, zenészekről, színészekről és pornósztárokról. Ismét vannak sportos cikkeink, de akad pár helyszíni riport a Városligetből, illetve bemutatunk pár olyan helyet, ahol be tudjuk szerezni a nyárra nélkülözhetetlen napszemüveget, békatalpat, sátrat, gyékényt, gumimatracot és a horvát tengerparton erősen javallott ízléses műanyag szandált.

Mi lesz még? Rengeteg sört lehet majd nyerni fotópályázattal, egyperces novellával és beküldött nyári élményekkel. Terveink szerint riportsorozat készül a hazai youth hostelekről, lerántjuk a leplet a hírhedt, rettegett fagyimaffiáról, írunk sokat a Balatonról, a Velencei-tóról és a pohárnyinál nagyobb vizekről. Hiszen nincs is szebb annál, mint egy szépséges, napsütötte nyári napon beülni egy irodába és felmenni az internetre, hogy virtuálisan éljük át a nyár adta élményeket!

A Borsodi Beach tavalyi vendégei közül néhány:
Konta Barbara
Darth Vader
Michelle Wild
Ganxsta Zolee, Csisztu Zsuzsa, Till Attila, Dolák-Saly