Maradona borban utazik

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Fotó: Reuters
Fotó: Reuters

Patricio Colman ügyvezető arról számolt be, hogy cége már így is havi 800 ezer üveg bort ad el a szigetországban és szerinte nagy lenne a kereslet az egykori futballsztár nevével és szignójával forgalmazott boroknak. A vállalat a chilei határ melletti Mendoza-megyében működik, ott terem a legjobb szőlő az országban, ott készül a legjobb bor. Colman cége nem aprózza el: húsz éves szerződést kötött a drogfogyasztás miatt többször nagy zűrbe keveredett aranylábú zsenivel. - Sok "Diego Maradona" bort fogunk exportálni, mivel még nincs is a piacon, de már élénk érdeklődés mutatkozik iránta. Olaszországból is kapunk megrendeléseket, mivel Diego nagy sikereit épp Nápolyban érte el - kommentálta az üzletember.

Banderas, a latin szeretőhttp://nyar.origo.hu/nyar/20030819banderas.htmlNyaral a magyarhttp://nyar.origo.hu/nyar/20030815igynyaral.htmlMaradona linkekhttp://vizsla.origo.hu/katalogus/szorakozas,_pihenes,_sport/sport/labdajatekok/labdarugas/labdarugok/Maradona/

Első sorozatban bő harmincezer palack bort dobnak piacra a futballszurkolók köreiben még mindig jól csengő névvel, ezek 19 argentin pesoba kerülnek majd nagykereskedelmi áron (közel hat euró). A lelkes termelő szerint az első eresztés már gyakorlatilag el is kelt, mivel sok borozó, étterem és borszaküzlet jelezte, hogy szívesen forgalmazná az új márkát.