Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Ember-patkány: szép pár

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: --

Fotógaléria: klikk a képre!

- Öt éve vagy kint? Nyilván történtek érdekes dolgok.
- Nem mindenki jelentkezik be valódi nevén, mi meg persze nem nézünk személyi igazolványt. Tegnap például itt járt Anna Kurnyikova, de esküdött már nálunk híres, Forma-1-es pilóta is. Mostanában egyre emancipáltabbak a lányok, kevesen veszik fel a "férjük" nevét.

- Az aláírandó lapon ilyen szövegek vannak: "Imádott társamhoz hű leszek, míg a halál el nem választ - de legalább augusztus 5-ig." Mindenki viccből tér be ide?
- Volt már néhány fura fazon. Egy filozofikus alkatú srác a saját gondolatával akart házasságot kötni, de akadtak olyanok is, akik a magukkal hozott csótánnyal vagy éppen patkánnyal esküdtek örök hűséget.

- Mi a nyitvatartási idő?
- Kettőtől vagyunk éjfélig. Jellemzően este nagyobb a forgalmunk. Az első két, esős napon nem voltak nagyon sokan.

- Médiából ismert arcok is feltűnnek itt?
- A ValóVilágból ismert Oki itt hozzánk a minap, de volt itt más VV1-es szereplő is. Verebes lánya is járt erre. Tavaly összesen ezer párt adtunk össze játékos keretek közt.

- Szép szám. Vannak visszatérő párok?
- Persze, sokan jönnek újra és újra, évről évre. Ugyanazok a párok megismétlik a szertartást. Tegnap pont egy idősebb házaspár jött el, újra házasodni, ők 34 éve élnek nagy harmóniában. Válósátor is volt egy régebbi Szigeten, de érdektelenség miatt nemigen látogatták a szigetelők.

kcs

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről