Till Attila: nem szeretem a puha nőket

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Forrás: MTI

- Mindössze egyszer jöttem ki korábban a Palatinusra napozni, de akkor is zuhogott az eső - nézett körül a vendég, miközben bágyadtan és szomorkásan cseperészett az eső. - Most megint kijöttem, meglátogatni titeket és tessék! Amúgy nem nagyon szoktam kifeküdni a napra, mint a hölgyek, mivel nem tudnék eltölteni három órát egy helyben. Persze azt szeretem, ha barna vagyok, mivel az ember elsősorban önmagának szeretne tetszeni.

- A Big Brother vége óta valóban eltűntem a képernyőről, de nem vagyok láthatatlan ember - folytatta, mikor a valóságshow-val kapcsolatban faggatták. - Ősszel majd visszatérek a tévéhez, de erről nem beszélhetek, mivel titok. Észre fogják venni az emberek, az biztos. Ez egy ilyen műfaj, nyár van, sok program szünetel.

Forrás: MTI
Forrás: MTI

- A médiadíjnak persze nagyon örülök - reflektált, mikor a Volfolio került szóba. - Úgy érzem, hogy ez egy nagy dolog. Utána nyomoztam és kiderítettem, hogy tényleg a szakma döntötte el, hogy ki kapja különböző kategóriákban. A TV2 tarolt, sok fronton csatát nyert. Műsorvezetőként én kaptam a szakmai, Hajós András pedig a közönségdíjat. Mivel én szeretem a dolgokat egybemosni, úgy vélem, hogy ez a kitüntetés nem csak a BB-szereplésem miatt járt nekem. Önálló talkshow vagy saját műsor? Mindennek eljön az ideje. Én a Big Brothert is nagyon szerettem, és végeredményben az is egy kibeszélő-show volt. Amúgy lazán bár, de tartom a kapcsolatot a BB-szereplőkkel, egyik-másik szinte a haverom.

- Voltunk nyaralni Svájcban - válaszolt az üdüléssel kapcsolatos kérdésre a kétgyermekes apuka. - Bátyám és édesanyám nővére ott élnek. Ők is gyakran jönnek ide nyaralni, én is sűrűn visszatérő vendég vagyok náluk.

- Női ideálok? - tűnődött el később. - Nagyon furcsa, elképesztő nőim voltak. Nem modellek. Szeretem a karakteres, "jófej" nőket. Az ember mi után fordul meg az utcán? A szépségért. Így az is fontos, de én azt bírom, ha valaki kemény jellem, de ugyanakkor lehet vele hancúrozni, játszani. A puha nőket, akik csak lógnak rajtad, azokat nem szeretem.