Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Vannak egynapos kirándulások, fel a Normafára, busszal, zsörtölődő nagymamával és vásott kutyával, de akadnak többnaposak is, mikor erdei faházban, dohos szobában kell aludni, koszttól szürke matracon és pusztán az emeletes ágy alsó felére, golyóstollal felrótt üzenetek elolvasása jelent némi csekély, ám nem elhanyagolható derűt. Van családi kirándulás a városhoz közeli bányatóhoz, ahol kockás pléden lehet heverészni naphosszat, vattacukor és kóla nélkül - de van olyan családi kirándulás is, mikor "nyaralunk, most nem spórolunk"-hangulatban vannak a szülők, ilyenkor persze a mohó kisember hozzájuthat a nélkülözhetetlen tíz palacsintához, nyolc gombóc fagyijához és kétórás vízibiciklijéhez.

Ergo, a családi kirándulás műfaja is változatos, de mint tudjuk, varietas delectat. A pályázatra érkezett fotók is igen vegyesek. A győzteseket e-mailben értesítjük - ők 1-1 tálca Borsodi sört kapnak.

Forrás: --

A képre klikkelve bejön a fotógaléria!

Forrás: --

Három új témánk:

Tengerparton
Hegyi túra
Bikinis lányok

nyar@origo.hu

Pamela is szeretihttp://nyar.origo.hu/nyar/20030723pamela.htmlNyár a Balatononhttp://nyar.origo.hu/nyar/20030723nyar.htmlA csajom és énhttp://nyar.origo.hu/nyar/20030722acsajom.html