Pamela Anderson sört reklámoz

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Forrás: MTI

Pamela Anderson sört reklámoz

A hirdetésben Pam két másik gyönyörűséggel párnacsatázik egy üveg sör miatt, mígnem a felforrósodott hangulattól beindul a tűzoltó berendezés és lehűti a buja csajokat, akik önfeledten pancsolnak a permetező vízben. A reklám sajnos amerikai, és valószínűleg nem fogják bemutatni Magyarországon.

Sörivás a menekültek szolgálatában

Különös kampány kezdődött a nyár elején Ausztriában. Egy emberbarát jótékonysági szervezet arra biztatja az embereket, hogy minél több sört igyanak a menekültek érdekében. Minden egyes elfogyasztott korsó árából tíz eurocentet, azaz körülbelül huszonhat forintot utalnak át a menekültek részére. Immár hatvannál is több söröző csatlakozott a felhívás hatására, és a kampány kitalálója, egy osztrák nyugdíjas már huszonkilenc lakást bérelt ki a menekültek részére.

Forrás: MTI
Forrás: MTI

Kylie Minogue legurított

Néha a szupersztárok is hétköznapi életre vágynak, így eshetett meg, hogy Kylie Minogue, Minden Idők Legszebb Fenekének büszke tulajdonosa beszambázott egy londoni pubba és rendelt egy sört. Tíz percig élvezhette a gondtalan életet, mert rögtön hatalmas tömeg verődött össze, így az ausztrál énekesnőnek menekülnie kellett. Egy szemtanú szerint Kylie-t meg akarták lincselni, de a Sörbulvár szerkesztői szerint ez fordítási hiba. (Mármint a "lincselés".)

SARS ellen: pia

Hat orosz férfi az öntudatlanságig itta magát, egy álló héten keresztül. A szerencsétlenek így akartak védekezni az atípusos tüdőgyulladás, a SARS ellen. Attól rezeltek be, hogy a szomszédos építkezésen kínai munkások pakolásztak, és ekkor nyúltak a csodaszerhez - a vodkához. (Ebben azért az orosz orvosok is hibásak, mert ők állították, hogy használhat az orosz tüzesvíz - ami persze nem igaz.) A hat orosz egy hetes kúrája után újabb hét napra van szükség, mire teljesen kijózanodnak.

Bagdad: Szaddámmal a sör is távozott

Pamela Anderson linkekhttp://vizsla.origo.hu/static/szorakozas,_pihenes,_sport/szorakoztatoipar/szexoldalak/szexsztarok,_hiressegek/Pamela_Anderson/

Bár az örömteli dolog, hogy a világ egyik leggátlástalanabb diktátora már nem gyakorolja a hatalmát Irakban, Szaddám Huszeinnel együtt a sörnek is befellegzett Irakban. Míg az elnyomó rezsim engedélyezte az alkoholfogyasztást, addig az iszlám szent könyv, a Korán tiltja azt. Így most a vallási vezetők kiadták az ukázt a fanatikus híveknek, azok pedig lerombolják a lepárlóüzemeket. Akkor is, ha azok bizonyítottan ipari vagy egészségügyi célra felhasznált alkoholt állítottak elő.