Péter: élet a Valós Világban

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

- Milyen volt a nyaralás?
- Nem igazán tudtunk kikapcsolódni, és talán rosszkor is jött a pihenés, hiszen most hajtani kéne a dolgokat. Négy nap volt mindössze a horvát tengerparton és mivel több magyar van kint, mint itthon, nemigen sikerült lazítani. Rengetegen felismertek minket és odajöttek beszélgeti. Ez persze jól is esett, de néha terhes tud lenni. Mallorcára megyünk majd Sziszivel szeptember elején, akkor viszont egy egész hétre. Remélem, akkor majd jut időnk egymásra is, mert a horvát nyaralás során alig tudtunk ketten lenni.

- A népszerűség átka.
- Igen. Persze tudtuk, hogy ezzel jár, vállaltuk. A szállodánktól két kilométerre volt egy sziklás partrész, kissé elhagyatott terület, ott legalább sikerült kettesben maradnunk. Amúgy igen sokan jöttek oda hozzánk, még szlovákiai magyarok is.

- Legutóbb, mikor Sziszivel beszéltünk, épp a sportkórházban aggódott egészségedért.
- Sziszi azért izgult, mert bevérzett a szemem. Semmi különös, van ilyen. Edzésen történt persze, lefejeltek. Kaptam rá gyógyszert, így semmi gond. Járok edzésre, tegnap is voltam, nem hagyom abba. Maradok a Fradiban. Az Üllői úton történtekkel kapcsolatban sokan kérdeztek már, elhatárolom magam az ilyen elemektől, szörnyű, hogy ilyesféle dolgok megtörténhetnek. Szerintem a szurkolókat előzőleg felhergelhették.

- Lehet, hogy fitnesz-tréner leszel?
- Igen, erőnléti, kondicionáló edzéseket szeretnék tartani, de nem amolyan ugrálós, pörgős mozgásra gondolj, inkább statikus jellegű lenne. Sziszi is szeretne tanulni ilyesmit, szívesen lenne fitnesz-tréner vagy aerobic-oktató és meg is van hozzá minden képessége. Ő a Villában rendre első volt a lányok közt, bármilyen fizikai erőmérőre került sor, mindig ő nyert. A sport, a tánc, az aerobic közel áll hozzánk. Ha minden jól megy, videokazettát adunk majd ki rövidesen. A dolog már a végső stádiumban van, egyeztetések mennek, előszerződés is van már. Engem egy nagy fitnesz-center szeretne foglalkoztatni, állok elébe, vállalom a kihívást.