Vágólapra másolva!
Déltől éjjel egyig van nyitva ez a görög formákat idéző Liszt Ferenc téri üzemegység, éppúgy tágas, kiülős résszel bír, mint a közeli, nagy riválisai.
Vágólapra másolva!

Alapítás tekintetében homály üli a térséget: a Pompei állítja, hogy nyolc éve üzemel, ugyanakkor a szomszédos Incognito arra büszke, hogy első volt a téren, hét évvel ezelőtt. Vélhetően csak történészek tudnák megadni a választ erre a "mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás"-jellegű kérdésre. Itt nincs élő zene, de alkalmas zártkörű bulikra. Akciós itókák nincsenek, de étel-vonalon erős a lokál: pizzák, lávakövön sült húsok várják az éhes vándort, aki 430-ért juthat a Stella korsóhoz. Barna csapolt is van 550 forintért, az üdítő 230/két deci, a rostos gyümölcslé decije 150-be kerül, kávé pedig 250, mint a szomszédos helyeken.

A benti tér kicsit görcsösen próbál mediterrán lenni, ál-görög oszlopokat látunk fehérre meszelt fallal. Szándékosan kivillan itt-ott a vörös téglafal, közben művirágok lógnak a keresztgerendáról - ezáltal a hely egy kicsit hamis, mint egy hétdolláros bankó.