Evezős sörkert

Vágólapra másolva!
A Római-part egyik meghatározó helyén ötven feletti muzsikusok nyomják a Paul Ankát és a Shadows-t, Zámbó Árpy célközönségének. A tánczene ütemeire bólogatva nehéz sört kortyolni, de nem lehetetlen.
Vágólapra másolva!

Hosszú órákat el lehet ücsörögni ebben a nagy kiterjedésű sörkertben s miközben az ember a hekket, keszeget, pisztángot gusztálja, vidáman elnézegetheti a negyvenes, ötvenes nőket - amennyiben erre a korosztályra bukik. Még egy langyos vasárnap este is igen sok vendég időzött az Evezősben, persze asztal is akad szép számmal. A spagetti 580, a rántott sajt 780, a bécsi szelet 890. A deci bor már 100 forintért kapható, de a Stellát 420-ért csapolják, így a zenészek gázsiját alaposan beleépítik a fogyasztásba. 380-ért már szürcsölhet a vendég csapolt seritalt, miközben a korosodó muzsikusok nosztalgikus zenéjét hallgatja.

Hétfő kivételével minden este élőzene szórakoztatja a nagyérdeműt, mikor mi teszteltük a helyet, egy idősebb trió nyomta a talpalávalót, klasszikusnak nevezhető gitár/basszgitár/dob felállásban - a lelkes és kipirult kismamák és nagymamák pedig vidáman ropták.