Memoár

Vágólapra másolva!
A mediterrán jellegű, fehérre meszelt falakkal rendelkező egység annyira új, hogy még melósok keverik a malter a belső teraszon. A Ráday utcában található lokál egészen friss szín a palettán, június közepén nyitott, előzőleg cukrászda üzemelt a helyén.
Vágólapra másolva!

Kétféle sört csapolnak itt 350 és 390 forintért, habos sütemény és fagyi helyett melegszendvicset, salátát és rostonsült húst lehet kapni - majd, ha rendesen beüzemel a lokál. Kapható itt tradicionális fekete, de bécsi és ír kávét is szürcsölhet a vendég, aki leginkább stratégiai okokból választhatja a Memoár kiülős részét: mivel az egység a Ráday elején van, innen szemmel tarthat minden érkezőt és távozót, továbbá őt is látja minden, erre ténfergő, szomjas ember. Ugyanezen okból kifolyólag az üzemegységet szökött fegyenceknek és körözés alatt álló kémeknek és dílereknek nem ajánljuk.

Széles borkínálatuk van, 1200 és 6500 forint közt. Szorgosan ügyködnek egy belső placc kialakításán: az utca felőli részt éjfélre le kell zárni, de a tulaj reméli, hogy a benti, udvari terasz tovább üzemelhet.