Kína ünnepli debütáló udvarhölgyét

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

fotó: HölgyfórumA "második udvarhölgy" titulus helyett konzekvensen csak a "másik udvarhölgy"-et használják, mert véleményük szerint szépségben semmivel sem maradt le az első udvarhölgy, Miss Panama mögött. A South China Morning Post napilap véleménye szerint Zsuo Ling bájos mosolyával, exkluzív, keleti stílusú öltözékével és kiváló angol nyelvtudásával hengerelte le a szigorú bírákat. Zsuo folyékonyabban beszélt angolul, mint a választott királynő, Okszana Fedorova. Sokan úgy vélekednek, hogy Kína debütálása a szépségversenyen még sikeresebb lett volna, ha jelöltjük nem fogja szoros kontyba haját, hanem lazább, nőiesebb frizurát választ.

Zsuo Ling Zseijangból származik, ahol - a kínai bókok szerint- a legszebb lányok teremnek és a legédesebb a tea. Az ázsiai szépség 176 cm magas, ami különösen sudár alkatnak számít az apró kínai nők között, és a sanghaji táncakadémián tanul.

Jelenleg nem létezik Kínában Miss Kína szépségverseny, és a nemzetközi rendezvényekre modellügynökségeken keresztül választják ki a résztvevőket.

Ajánlat
Képek és információk a döntősökről és a nyertesről

Korábban
A világ legszebb hölgye orosz nemzetiségű
Pontozzák a lelki szépséget is!