Albérlet luxuskivitelben

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A Desidea Stúdió két szakembere 162 négyzetméteren valósíthatta meg elképzeléseit: a lakás egy gyönyörű, századfordulós bérpalota legfelső szintjén található. A padlástérrel egybenyitva kétszintes, tágas belső teret nyertek. Mivel a belső falak még nem voltak meg, ezeket is az igények szerint lehetett alakítani. A tulajdonos tágas, világos, elegáns egyterűséget akart, olyan reprezentatív belső teret, melybe első látásra bele tud szeretni az érdeklődő, ami univerzális: sokfajta ízlésnek megfelel és sokféleképpen variálható a berendezés. Azt is kikötötte a tervezőknek, hogy a lakás beépített elemei értékeket képviseljenek, legyenek funkcionálisak, látványosak és időtállóak.

Fotó: HomeGarden Fotó: HomeGarden

Így tehát módosultak az építész eredeti tervei. A nappali a legmagasabb belmagasságú, boltíves ablakos szobában kapott helyet. A mennyezetet is boltívesre alakították, ami rendkívül elegánssá tette a szobát. Gyönyörű, csokorszerű tartógerendák támasztják alá és ékesítik a helyiséget. A berendezés egyszerű és elegáns, visszafogott, de örök értékeket képvisel.

A konyhát és az étkezőt egybefüggően, a fedett teraszhoz kapcsolódva alakították ki. A terasz rendkívül hangulatos, ez a lakás extra, exkluzív helyisége, ahol a legjobb szabadidős programokra nyílik lehetőség: roston sütés, iszogatás a vendégekkel, vagy olvasgatás a virágok között. A terasz berendezése a kertek hangulatát idézi: összecsukható, fa szék és gurulós tálalóasztalka, hatalmas dézsákban és faládákban virágok; kaspók, locsolókanna, kerti grill.

Fotó: HomeGarden Fotó: HomeGarden

A hatalmas tetőablakon át a konyhába is bőségesen érkezik fény. Az étkezőtől a könnyed, íves üveglappal borított pult választja el. A pult vonalát követi a felette húzódó nemesacél-üveg pohárszék. A konyhabútor cseresznyefából készült, a falak, a burkolóanyagok és a tartóelemek színével harmonizálva. Egységes és harmonikus az összkép, a színösszeállítás klasszikus, a berendezés markáns, mégis alkalmazkodó. Nagyon hangulatos a robusztus, faragott hollandi asztallal és a nádszékekkel.

Fotó: HomeGarden Fotó: HomeGarden

Ezen a szinten található még a semleges stílusú vendégszoba és az exkluzív, modern, sárga-fehér-gránit fürdőszoba. Íves falaiba üvegtéglákat is építettek, ami roppant érdekes fényjátékokra ad lehetőséget. A felső szintre légies, ívelt tartógerendákkal ellátott, fémkorlátos üveglépcső vezet. Innen nyílik a legnagyobb kilátás a Vároldalra.

Ajánlat
A Desidea Stúdió honlapja
Lakberendezési linkek a weben

Korábbi lakásbemutatók
Hatalmas tér - nagyvonalú megoldások
Ahol a tárgyak életre kelnek
Az üveg és a króm bűvöletében

Nem hiányzik a könyvespolcáról?
Klasszikus és modern - Nemzetközi trendek a lakberendezésben