Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Angelina Jolie hazavihette kisfiát

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A sztárpáros novemberben ismerte meg az akkor két hónapos kisfiút egy kambodzsai árvaházban tett látogatásuk alkalmával. Márciusban, amikor Angelina új filmje forgatásán vett részt Namíbiában, már gondnokságuk alá vették a kis Maddoxot, oda magukkal is vitték, de az amerikai bevándorlási és vízumszerzési bürokrácia miatt még nem állt módjukban hazavinni hollywoodi otthonukba, ezért mindhárman Afrikában maradtak.

Az új felállású család a délnyugat-afrikai ország egy tengerparti villájában töltötte ezt az időt, amelyről Angelina úgy nyilatkozott, maga volt a paradicsom. Bevallása szerint nem bánta, hogy várakozniuk kell, mert sok időt tölthetett együtt fogadott gyerekével, ráadásul egy gyönyörű országban. - Arra emlékeztetett az egész, hogy milyen szerencsés is vagyok - nyilatkozta az újdonsült anyuka.
A most kilenc és fél hónapos Maddox rendkívül érdeklődő, kicsit vad és makrancos. Híresztelések arról is szólnak, hogy a házaspár már tervbe vette egy kislány adoptálását is, arról azonban nem, hogy miért nem saját gyereket szeretne a színészházaspár.

Korábban
Maddoxnak keresztelték Angelina gyermekét
Jolie örökbe fogadott egy kambodzsai kisfiút

Fórum: Örökbefogadás

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről