Heti horoszkóp 2002. április 30-tól május 6-ig

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Kos (03. 21. - 04. 20.)
Igazán nem panaszkodhatsz, hiszen elismerésben és talán még nem várt anyagi támogatásban is részed lehet mostanában. Sikered titka főként abban rejlik, hogy nem félsz új utakat kipróbálni, de be kell látnod, hogy a régi módszerek is sok szempontból hasznosak. Szakíts egy kis időt magadra is, és vizsgáld meg lelked elhanyagolt zugait is. Lehet, hogy ez most magadtól eszedbe se jutna, hiszen nagyon jól mennek a dolgaid, de sosem árt számvetést készíteni eredményeinkről és céljainkról.


Bika (04. 21. - 05. 20.)
Telve vagy erővel, tetterővel, életörömmel, százszázalékosan önmagadat kívánod adni. Nincs kedved a taktikázáshoz - ez viszont gondokat okozhat. Végül is nincs sehol előírva, hogy ne lehetnél egyszerre tapintatos és hű önmagadhoz - ez esetben ugyanis nehézségek nélkül tudnád kapcsolataidat tovább építeni. Szánj időt arra is, hogy meghallgatod mások véleményét és tanácsait, mert ha mindig csak magadra hallgatsz, lehet hogy tévesen ítéled meg a dolgokat.


Ikrek (05. 21. - 06. 21.)
Mostanában jól, kitartóan és keményen dolgozol. Egyszerűen előrébb akarsz jutni, és mindent megtanulni, amit csak lehet. Rendben van, szóval meg akarod magad mutatni egy kicsit a világnak, vagy élére akarsz állni a változásoknak. Tedd hát meg, de ne feledd a többiek tudomására hozni, hogy nélkülük tényleg nem jutnál előrébb. Ha most egy új kapcsolatod kezdődik, az sok szempontból izgalmas és értékes lehet, de ne számíts a tartósságára.


Rák (06. 22. - 07. 22.)
Koncentrálj most céljaid elérésére. Hatalmi pozícióban lévő személyekkel akadhat dolgod, akiknek vagy imponálni fog eltökéltséged, vagy nem. Ez attól függ, hogy ők fenyegetve érzik-e magukat miattad vagy csak egy értékes, igavonó csapattagnak tekintenek-e téged. Ha nyilvános odafigyelésre vagy elismerésre vágysz, ez most sikerülhet a héten. Minden szem rád szegeződik, de élvezed ezt a figyelmet. Szoktasd magad a sikerhez és a dicsérethez, ne légy se félénk, se álszerény.


Oroszlán (07. 23. - 08. 22.)
Magabiztosnak, nyugodtnak érezheted magad, és bár nem tartasz feltétlenül igényt a közfigyelemre, erőfeszítéseid így is, úgy is meghozhatják. Remek alkalom előmeneteled jövőbeli lépéseinek megtervezésére vagy a már eltervezett lépések megtételére. Ráébredhetsz, hogy jobban kézben tartod életedet, és több van benned, mint azt valaha is gondoltad volna. Ragadd meg hát az alkalmat! A lehetőségek adottak, neked csak lendíteni kell az eseményeken.


Szűz (08. 23. - 09. 23.)
A héten rendkívül ambiciózus lehetsz, és jó időszak is ez érdekeid előmozdítására - egy bizonyos pontig. Mások céljaival és nézeteivel szembeni figyelmetlenséged és érzéketlenséged ellened fordulhat. Ha konfliktusok merülnek fel, próbáld megőrizni tárgyilagosságodat, és állj készen álláspontod megváltoztatására, ha az tévesnek bizonyul. Úgy tűnik, most érzelmeid uralkodnak a józan ész felett. Ez nem a legmegfelelőbb időszak, ha esetleg lakhely-változtatást terveznél.


Mérleg (09. 24. - 10. 23.)
Ez most nem alkalmas időszak, hogy minden erőddel belevesd magad munkádba vagy szakmádba, de ha mégis ezt kell tenned, legalább maradj tárgyilagos, és tartsd magad takarékon, amennyire lehet. Tölts minél több időt családtagjaid vagy barátaid körében, és szakíts időt a befelé fordulásra is. Új erőre fogsz kapni, és feltöltődhetsz energiával. Oda kell figyelned lelki szükségleteidre is, ne hanyagold el őket. Ellenállásba fogsz ütközni, ha most akarod meghódítani a nagyvilágot.


Skorpió (10. 24. - 11. 22.)
Most nem járnál olyan jól, ha csak magadra támaszkodnál, a másokkal való együttműködés helyett. Akár üzleti, akár személyes vonalon nem árt megvizsgálni kapcsolataidban betöltött szerepedet: vajon biztosan nyújtasz-e annyit, mint amennyit te kapsz másoktól. Kedvező időszak mindenféle társulásokra. Konfliktusok esetén kérd ki profi szakemberek tanácsát vagy segítségét bármely téren. Hasznos lenne most egy kis önvizsgálatot tartani tetteidet, indítékaidat és másokhoz való viszonyulásodat illetően.


Nyilas (11. 23. - 12. 21.)
Ez egyike lehet azon időszakoknak, amikor mindenféle új ötleted támad munkád hatékonyabbá tételével kapcsolatban. És ez nagyszerű is, ha figyelembe veszed munkatársaid érzékenységét, mikor előhozakodsz ötleteiddel. Remekül tudsz most aprólékos munkával foglalkozni, és megbeszélheted problémáidat is kollégáiddal vagy munkáltatóiddal. Kiváló időszak mindenféle alkotó jellegű tevékenységhez, ugyanis képes vagy a dolgokat új és más nézőpontból látni.


Bak (12. 22. - 01. 20.)
Mélyebb szinteken gondolkodsz magadról és minden bizonnyal másokról is, mint általában. Ha nem így látod, érdemes tudatosan törekedni a mélyebb gondolatokra. Ez most alapvető hatást gyakorolhat egész életedre, lehetőséget teremt arra, hogy átgondold azt, hogy hogyan is szeretnéd alakítani az életedet. Talán szeretnél választ találni néhány kérdésedre, amint életed alapvető célján gondolkodsz. Ha bármit kétségesnek vagy értelmetlennek éreznél belül, az mind arra utal, hogy itt az ideje annak, hogy tegyél valamit lelkiéleted érdekében is.


Vízöntő (01. 21. - 02. 19.)
Légyen türelmes és okos, ne kapkodj. Nem vezet sehová, ha akaratos és harcias vagy, különösen a közvetlen környezetedben nem fogsz ezzel tetszést aratni. Ráadásul a problémagyártás öngerjesztő folyamat: ha egyvalami nincs rendben, akkor hajlamos vagy minden mást is problémásabbnak látni. Szerencsére ez fordítva is igaz, törekedj a harmóniára. Hagyd a pesszimizmust, légy inkább vidám. Ez segít a környezetednek is. Szerencsére nem sikerül elrontani a saját és környezeted kedvét sem.


Halak (02. 20. - 03. 20.)
Nem túl okos dolog ennyi felelősséget magadra vállalni, húzz egy ésszerű határt. Senkinek nem teszel vele jót, ha túlhajszolod magad. Nem szabad mindent egyszerre és azonnal akarni, mert akkor nagyon sok minden mellett mehetünk el megállás nélkül. Hallgass az ösztöneidre és megérzéseidre. Segíteni fog, hogy feltöltődj és jókedvű légy. Lassíts kicsit a tempón. Jobban fogod érezni magad és élvezhetőbb lesz az élet. Az apró örömök pedig kellemesebbé teszik a napjaidat.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

HarmoNet