Bill Gates többet akar

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A méretek érzékeltetése végett néhány adat: 24 fürdőszoba, 6 konyha, tornaterem, könyvtár, vetítőterem, 120 személy befogadására alkalmas ebédlő és 28 autó leparkolására alkalmas garázs, saját mesterséges folyócska telepített lazacokkal szolgálják a jelenleg négyfős Gates család kényelmét. A ház becsült értéke 110 millió dollár.

A 110 millió dolláros kulipintyó

A Microsoft megacég alapító tagja tavaly engedélyezési kérelmet nyújtott be, hogy további hálószobákkal bővíthesse a már egyébként is számtalan helyiséggel rendelkező házát. Miután kiderült, hogy Bill Gates felesége, Melinda harmadik gyermekükkel terhes, indokolható a toldás. Végeredményben a legifjabb családtag számára is biztosítani kell saját hálószobát. A jelenlegiekből, úgy tűnik, nem lehet helyet szorítani az idén októberben születő Gates csemetének. Az újabb hálószoba kivitelezését még az újszülött érkezése előtt befejezik. A Gates házaspár első gyermeke, Jennifer ötéves, öccse Rory pedig kétéves.

Korábban
Bill Gates és felesége harmadik gyermeküket várják
Szívesen látnák Bill Gatest az elnöki székben az amerikaiak

Ajánlat
Bill Gates honlapja
További képek Bill Gates házáról

Szeretné megtudni, milyen ember Bill Gates?
Bill Gates mondja - Bill Gates saját szavaiból áll össze jellemrajza, bontakozik ki az utóbbi évek egyik legellentmondásosabb, legtöbb pozitív és negatív érzelmet kiváltó zsenijének személyisége.