Madonna nem akar Margitka lenni

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Az ausztrál színdarabíró, David Williamson a színfalak mögötti életről, M-ről és a próbákról beszélt egy ausztrál újságnak. Elmondta, hogy a stáb M-nek szólítja Madonnát, mert az énekesnő gyűlöli a brit sajtó által ráragasztott Madge (Margitka) nevet, melyet kicsit a sztár domesztikálása céljából, kicsit pedig cinizmusból talált ki a brit média. Az Up for Grabs című színdarab stábjának egyik tagja lemargitkázta Madonnát, amire a lehető legélesebb replikát kapta a sztártól.

Williamson arról is beszélt, hogy rengeteg konfliktusa volt Madonnával a darab forgatókönyvét illetően, mert nem volt hajlandó M kéréseinek engedni, pl. amikor megváltoztatta a darab végét, mert úgy látta, nem férne össze Madonna személyiségével.

A tízhetes próbaidőre tervezett darab bemutatója Sydneyben volt, a londoni West End Wyndham színházában pedig május 23-án debütál M főszereplésével az előadás. Az Up for Grabs a művészvilágot mutatja be szatirikus szemmel, Madonna szerepe szerint egy műkereskedőt alakít, aki barátait manipulálja saját boldogulása céljából. A drámai szerep után egy újabb filmes alakítás következik férje legújabb filmjében, a Love, Sex, Drugs&Money című produkcióban.

Ajánlat
London West End Theater Guide
A darab színlapja

Korábban
Különös aktfestmények Madonnáról