"Az én sztorim" - mesélje el nekünk!

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Mindnyájunkkal történnek szokatlan, elgondolkodtató dolgok. Az élet néha úgy hozza, hogy a legkellemetlenebb szituációból kerekedik ki a legviccesebb történet, vagy egy véletlen találkozás egész életünkre hatással lesz.
Ezek a történetek előkerülnek életünk során, elmeséljük barátainknak, vagy csak tartogatjuk őket, mert olyan kínos vagy szomorkás emlékeket mozgatnak meg, amelyekkel nem könnyű szembenézni.

Most itt az alkalom, hogy megossza történetét a többi olvasóval!
Lehet, hogy segít vele! Lehet, hogy története elolvasása után mások megtalálják a megoldást életük fontos vagy aktuális problémájára. Vagy egyszerűen csak szórakoztatja őket. Vagy meg szeretnének beszélni Önnel és egymással, mi miért történt.

Második pályázati témánk: HOGYAN TALÁLTAM MEG A NAGY Ő-T?!
A pályázati téma május 12-ig tart!

Írja meg nekünk!

A legérdekesebb történet beküldője minden héten ajándékot nyer. A heti nyertes jutalma egy 10 órás NetQuick csomag!

Pályázati feltételek:
A történeteket e-mailben várjuk. A játékban csak a [email protected] címre beérkezett meséket fogadjuk el. Egy e-mail címről és egy névről csak egy történetet fogadunk el, egy-egy témakörön belül. A levélhez lehet csatolni fotót is (jpg/jpeg formátumban, maximum 100 KB méretben.) A beküldött történetet megjelentetjük a Női lapozó oldalain. A történetnek, kérjük, adjanak címet, a levél tárgya rovatban a következő szerepeljen: Sztoripályázat - a történet címe.

A történet (esetleg mellékelt fotó) beküldésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy azt közöljük az [origo] oldalain. Az Ön által megadott személyes adatokat (név, e-mail cím) szigorúan bizalmasan kezeljük, másnak át nem adjuk.

A nyerteseket e-mailben értesítjük, és a Női lapozóban is eredményt hirdetünk.
A második pályázati téma - HOGYAN TALÁLTAM MEG A NAGY Ő-T?!
- május 12-ig tart!


Csapjon a billentyűk közé! [email protected]

A szépségért mindent
Az én sztorim pályázat első szakaszában igen sok levelet kaptunk olvasóinktól. Olvasson bele a történetekbe!

Mindent a szépségért - a második forduló olvasói leveleiből