Tért hódít a Ligne Roset

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Ligne Roset ágy

Az ágy szegélye lehet fából, vagy szivacsos, szövet behúzással. Kiegészíthető hátpárnákkal, melyek tetszés szerint beszúrhatók a keretbe, forgatható és elmozdítható tálcákkal.

Peter Mali Design

Ligne Roset gardrób

Gardrób üveg tolóajtóval, oldallapjai tetszés szerint bükkből, cseresznye vagy világos páccal, esetleg bükkből fehér lakkozással. A belső elrendezés az igényeknek megfelelően variálható.

Square Design, Pagnon/Pelhaitre

Ligne Roset váza

Szájjal fújt, dupla homokfutta üvegből készült váza. Nagyon szépen mutat ebben az elegáns fehér vázában a fehér margaréta, a vörös rózsa, hiszen fehérségével a tisztaságot, karcsúságával az eleganciát hangsúlyozza ki az otthonunkban.

Vertical Design, Monica Lubkowska

Sajttál

A design mese nagy birodalma minden bizonnyal az Alessi gyárban található. E klasszikus formájú sajttál egyszerre elegáns és modern.

Alessi, 46 985 Ft

Sajtkés

A Carl Mertens által készített egyedi kialakítású sajtkés szépsége mellett rendkívül pratkikus, köszönhetően a felületén kialakított lyukaknak, mellyel könnyebben és tisztábban szeletelhetünk.

Sil Enteriőr, 13 456 Ft

Korábban

Előző Hol-Mi anyagunkban ASA bambusz alátétet, kerámiaszelencéket, japán mécsestartókat és faragott elefántokat kínáltunk.

Ajánlat
Ligne Roset, az életstílus