Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Állati bajnokok
Francia ismeretterjesztő filmsorozat

Fuss úgy, mint egy impala! Emelj fel akkora súlyokat, mint egy elefánt! Hasítsd úgy a levegőt, mint egy keselyű! Gyalogolj olyan kitartóan, mint egy teve! És vajon felvehetjük-e a versenyt hegymászásban a vastag szarvú vadjuhval, szabadtüdős merülésben a lamantinnal, szinkronúszásban egy halrajjal, küzdősportokban egy vadászó nagymacskával vagy harcoló medvével? Összehasonlítható-e az emberek és az állatok teljesítménye, fizikai teljesítőképessége? A rövidfilmekben híres sportolók mérik össze képletesen erejüket az állatvilág bajnokaival.

21.50, Spektrum

A patikusnő
Német krimi

A fekete humorral átitatott történet hősnője Hella, a gyógyszerészlány.
Szerény körülmények között él, csak álmodozni mer arról, hogy valaha férjhez megy, és idilli életet fog élni. Ám az álom csakhamar pontról pontra beteljesülni látszik, amikor megismerkedik Levinnel, a diákkal. Egy véletlen haláleset kapcsán azonban Hella különös-kéjes érzéseket fedez fel magában, melyeknek nem tud ellenállni...

22.35, Duna Televízió

Pasik és csajok
Amerikai romantikus vígjáték

Ryan és Jennifer olyannyira ellentétes tulajdonságokkal rendelkeznek, hogy egyáltalán nem vonzzák egymást. Legalább is mindig így gondolták. Amikor tizenkét évesen találkoztak, ki nem állhatták egymást. Amikor tinédzserekként újra találkoztak, semmi sem változott. Az egyetemen azonban újra egymásba futnak. A merev Ryan és a szabad szellemű Jennifer rájönnek, hogy a köztük lévő különbségek összekötik őket, és ritka barátság szövődik köztük. És most a szobatársaik - a lökött és mindig reménykedő Hunter és a férfifaló Amy - segítségével meg fogják tudni, mit akarnak igazából a férfiak, mire van a nőknek legnagyobb szükségük. A csaj nem jár egyedül rendezőjének és sztárjának új közös filmje ezúttal az egyetemisták zűrös szerelmi életébe enged rendkívül poénos és kellőképp fiatalos betekintést.

Pasik és csajok

22.15, HBO