Praktikus ajándékötletek

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Párnák, függöny

Csodálatos látványt nyújtó kézimunkával készültek az itt látható hímzett indiai díszpárnák. A zöld bársonyon végigfutó tradicionális indiai virágmotívumok színeikben is az indiai kultúra eredetiségét sugallják. A kisebb darabok már a selyem- és organzaanygok kombinálásával készültek.

A párnákhoz hasonló míves kézimunkával készült az indiai organzafüggöny. A már teljesen méretre kész függöny csodás könnyedségét és különlegességét a csokoládébarna, organzarétegre rásimuló aranyló levélmintás, hímzett organzatextil adja.

Goa Lakberendezés
Párnák: 4990 Ft/db és 9990 Ft/db
Függöny: 43 990 Ft

"Cassina tálca"

A szögletességet finoman kompenzáló hajlítások jellemzik az itt szereplő "Cassina" tálcát, melyen csokorba kötött bambuszutánzatú gyertyák láthatók.

"Cassina" tálca, Mobili Mánia, 87 400 Ft
Bambuszgyertya, Goa Home Collection, 3990 Ft

Krepp ágynemű

Háromrészes krepp, tiszta pamut ágynemű zöld és kék színben.

Méret: 140/200, 70/90, 40/50 cm

Kika, 2990 Ft (Akciós ár)

Étkezőasztal


"Harry" étkezőasztal, lehajtható, tömör bükk kivitelben, sötétbarna pácolással. Praktikus, hiszen nem sok helyet foglal a konyhában, és nagyon könnyen felszerelhető.

Mérete: 80x60 cm

Kika, 17 900 Ft (Akciós ár )

Ajánlat
Ligne Roset, az életstílus

Korábbi anyagainkból kínálunk önöknek India és Afrika hangulatát idéző faragott elefántokat , Léder Zoltán fiatal formatervező munkáját: egy modern fém hamutálat és ősi szimbólumokkal díszített ecuadori kerámiatálakat.