A monacói hercegno szakított barátjával

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Az újság értesülései szerint a monacói hercegnő és az elefántidomár február végén váltak külön, amikor a hercegnő elköltözött zürichi lakásukból. A szakítás okairól a lap nem tudott információkat közölni.

A feltételezések szerint Knie rendezetlen családi helyzete okozhatta a problémát a kapcsolatban. A cirkuszigazgató hivatalosan még nem vált el feleségétől, Claudine-től, aki közös gyermekükkel, az autista Anthonyval él együtt hűtlen férje közelében.

Az újság véleménye szerint a vándorcirkusz életformája sem nyerte meg Stephanie hercegnő tetszését. Az állandó utazás miatt nem tudta megoldani három gyermeke, a 8 éves Louis, a 7 éves Pauline és a 4 éves Camile iskoláztatását.

A 37 éves Stephanie hercegnő és párja három évvel ezelőtt ismerkedett meg az akkori monacói cirkuszfesztiválon, melyen a háromgyermekes Stephanie hercegnő adta át a legjobb állatidomárnak járó díjat a svájci cirkuszigazgatónak. Kapcsolatukat 2001 februárjában jelentették be, amikor Franco Knie elhagyta feleségét a hercegnő szerelméért.

Ajánlat
Monaco honlapja
Monacói hercegi család
Stephanie hercegnő és Franco Knie cirkuszigazgató

Nem hiányzik a könyvtárából?
A monacói uralkodóház