Önmegtartóztatás volt az olimpiai ezüst ára

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Ezüstérmének kézhezvétele után az északi összetettben induló német versenyző elmondta, felkészülésének szerves részét képezte a 389 napig tartó önmegtartóztatás. A 24 éves Ackermann azt is hozzátette a német Bild újságnak adott interjújában, hogy most viszont alig várja, hogy találkára mehessen.
- Rengeteg edzőtábor és alapozó edzés, verseny előzte meg olimpiai szereplésemet, nem is lett volna időm lányokkal találkozni; de megérte! - nyilatkozta Ronny. - Egy év viszont elég volt! Az olimpia után azonnal barátnő után nézek.

* * *

A 2002-es téli olimpia lángja vasárnap alszik ki, a záróünnepséget fergeteges showműsor kíséri majd. Christina Aguilera, Gloria Estefan és Harry Connick Jr. csak néhány név a sztárlistáról, amelynek szereplői fellépnek majd a záróünnepségen. Az olimpia szervezői tegnap jelentették be, hogy Bon Jovi, az N'Sync fiúcsapat és Charlotte Church is fellépnek a Rice-Eccles Stadionban megtartandó gálán. Don Mischer, a ceremóniamester elmondta, olyan gálát kellett terveznie, amelyen jól érzik magukat majd a sportolók és a nézősereg is. Veterán olimpikonok, Kurt Browning és Katarina Witt szintén fellépnek az előadás alatt.

Ajánlat
Ronny Ackermann oldala

A legfrissebb hírek a téli olimpiáról

Korábban
Gloria Estefan énekel az olimpia záróünnepségén