Banderas már nem elég népszerű?

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Visszavették Az operaház fantomja címszerepét Antonio Banderastól (41), mert a producerek már nem tartják elég népszerűnek a színészt.

Banderas neve pár éve még egyet jelentett a biztos kasszasikerrel, legutóbbi alkotásai azonban messze alulmúlták a befektetők elvárásait.

A musical szerzője, Andrew Lloyd Webber most úgy érzi, túl nagy kockázatot vállal azzal, ha a régen várt film főszerepét egy - szerinte - hullófélben lévő csillagra bízza. Banderas igazán csalódott lehet, hisz korábban azt nyilatkozta: "Úgy ismerem a fantomot, mintha én írtam volna."

Hogy ki lép a helyébe, az egyelőre nem dőlt el, de hollywoodi berkekben azt rebesgetik, a sikert sikerre halmozó John Travolta a legesélyesebb jelölt. Travolta annak idején a Szombat esti láz, majd a Grease című filmmel hódította meg a filmvilágot, ám pályája hirtelen megakadt. A Nicsak, ki beszél? sorozat adott némi lendületet, de aztán Travolta egy időre eltűnt. A Ponyvaregény című Tarantino-filmmel tért vissza, s Rézs a pajzson, a Csodabogár és a tavaly készült Kardhal után Travolta biztos zálog a sikerre.

Ajánlat:

Antonio Banderas rajongói oldala

Korábban:

Antonio Banderas parfümöt reklámoz