Cruz nem beszél Cruise-ról

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Természetesen a feltett kérdések megválaszolatlanok maradtak. Cruz mindössze annyit mondott az újságíróknak: "Már nem leszek ideges, mikor erről faggatnak. De soha nem fogok részletekkel szolgálni önöknek, és azt hiszem, mindenki megértheti, hogy ezt miért is teszem. Csak így maradhat meg a kapcsolatunk a realitás talaján."

A Vanilla Sky történetét egyébként a spanyol Alejandro Amenabar Abre Los Ojos címmel filmesítette meg először 1997-ben. A mostani rendező, Cameron Crowe ezt a filmet használta alapul a hollywoodi produkció elkészítéséhez, de ahogy mondja: "az Abre Los Ojos inspirált ugyan engem, de a saját eszközeimmel akartam bemutatni, hogy hogyan kezd egyre inkább felelősséget érezni az életéért az alkalmi szexuális kapcsolatok világában élő fiatalember".

A Vanilla Sky a kritikusok fanyalgása ellenére sikert aratott az amerikai mozipénztáraknál, hiszen bemutatóját követően a bevételi lista élére ugrott. A film az első hétvégén 17 millió dollárt hozott, és olyan filmeket utasított maga mögé, mint a múlt héten még vezető Ocean's Eleven és az idei év slágerének számító Harry Potter.

Korábban:

Tom Cruise kitárulkozik

Cruz és Cruise, a viaszpár

Ajánlat:

Penelope Cruz honlapja