Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Mr. Süket trükkjei
(amerikai filmdráma)

A bostoni rendőrök a környék szatírját próbálják nagy erőkkel elfogni, miközben Cooper kormánybiztost halálosan megfenyegeti, majd lepuffantja egy Mr. Süket nevű maffiózó. A rendőrök törvényértelmezési vitát folytatnak az ittas vezetés és az ittas tolatás közötti különbség témakörében, miközben Mr. Süket és csapata felrobbantja az alpolgármester autóját is...

Az IMDB ajánlata

20.00, péntek, Duna TV

A seriff és az idegenek
(olasz vígjáték)

A dinamitöklű seriff (Bud Spencer) és az idegen bolygón született szőke kisfiú, a H-7-25 kalandjai folytatódnak. A seriff ezúttal sincs könnyű helyzetben, hiszen számtalan rendelkezés akadályozza abban, hogy felvegye a harcot az idegenek ellen, akik el akarják foglalni a Földet.

Egy Bud Spencer rajongói oldal több nyelven

20.25, péntek, RTL Klub

A béranya
(amerikai filmdráma)

Deidre Hall, az ismert amerikai színésznő saját magát játssza az életét feldolgozó filmben. Sokéves színészkedés és jelentős sikerek után Hall úgy határoz, családot alapít. Ám rá kell jönnie, hogy meddő. Hosszasan kísérletezik a mesterséges megtermékenyítéssel, eredménytelenül, közben házassága válságba kerül, karrierje megtorpan, benne pedig egyre jobban elhatalmasodik a gyermek utáni vágy. Hall azonban nem adja meg magát könnyen, keményen megküzd azért, hogy a felszínen maradhasson, és magánéletét is rendbe hozza. Új társra talál, akivel még az esküvő előtt eldöntik, hogy gyermekük lesz - ha másképp nem, egy béranya segítségével.

Az IMDB ajánlata

22.05, péntek, RTL Klub