Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Mai tévé ajánló

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Pókerarcok
(színes feliratos amerikai krimi)

"A profi zsugások azt vallják: a megélhetésért játszani van olyan meló, mint bármi más. Nem hazárdírozol. Tutira mész. A cél, hogy óránként bekaszálj egy nagy tétet. Ennyi. Ha jól jár a lap, beszeded a pénzt, ha rosszul jár, ülsz rajta. Nem kockáztatsz. Így fizettem két évig a jogi egyetemet. Ilyen az igazi verklis. Megtanultam, hogy kell egyszerre kicsit nyerni. De végül azt is megtanultam: ha túl óvatos vagy, akkor az egész életed ugyanaz a rohadt verkli lesz." - mondja a Mike-ot játszó Matt Damon, aki barátjával Wormmal (a Harcosok klubja Edward Nortonjával) beleesik a pókerörvénybe. De a helyzete még mindig romolhat, amikor a félelmetes orosz Teddy KGB (John Malkovich) ad Mike-nak rövid lejáratú kölcsönt.

20:00, Péntek HBO

Mennydörgés
(színes hongkongi akciófilm)

Újabb jutalomszerep az akciófilmek első számú hőse, Jackie Chan számára. Ezúttal komolyabbra veszi a figurát: autófejlesztő mérnököt alakít, akinek - kénytelen-kelletlen - autóversenyzőként is meg kell állnia a helyét. Mindeközben a rendőrségen is kamatoztatja ismereteit. Így szembekerül a sportmaffiával, amivel - ahogy az egy Jackie Chan-filmben dukál - állandó életveszélynek teszi ki magát és társait, de legfőképp ellenfeleit...


20:05, Péntek m1

A magánnyomozó
(színes amerikai thriller)

Daryl Zero (Bill Pullman) foglalkozása magánnyomozó. Ilyen névvel persze nehezebb sikert sikerre halmozni. Mesterien nyomoz, ám ha nincs min dolgoznia, nem tud igazából mit kezdeni magával: nem társasági ember, rossz zenét komponál és általában az őrületbe kergeti asszisztensét (Ben Stiller). Ezúttal ki kell derítenie, hogy ki zsarolja egy nagyvállalat igazgatóját. Nincs könnyű dolga, hiszen ügyfele azt sem osztja meg vele, miért zsarolhatják. Egyetlen gond akad, ami soha nem fordult elő vele: érzelmileg is belebonyolódik az ügybe.

21:00, Péntek Viasat3

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről