Posh és Becks tizenöt perces hírneve

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A pszichológusnő szerint David és Victoria Beckham modern korunk Ádám és Évája. A brit énekesnőből és sztárfutballistából alkotott páros semmi egyebet nem tett kultusza felépítésénél, mint olyan történelmi szerelmesek mintáit követte, mint Napóleon és Josephine, Elizabeth Taylor és Richard Burton, vagy akár Tom Cruise és Nicole Kidman. A pszichológusnő szerint az ilyen mértékű figyelem könnyen a házasságuk megromlásához vezethet, mint azoké, akiknek a nyomdokain járnak, bár szerinte Beckhamék hírneve nem örök életű.

Victoria Beckham azért vált ikonná, mert modellje lett a fiatal nők új generációjának, akik mindent elérnek, amit akarnak, David pedig saját tehetsége terén lett kiváló, és így érte el, hogy ideálként kezeljék. A hírességek a huszonegyedik század olimpikonjai, istenek és istennők, akiknek minden mozdulatát követjük és utánozzuk. Egy idő után azonban kirakatéletük megszűnik működni, és helyüket egy következő sztárpáros veszi át. - nyilatkozta a pszichológusnő.

Clarkson elmélete szerint ha a hasonló receptet igénybe véve egy másik pár is a britek első számú figyelemközpontjára pályázik, akkor a Beckham pár könnyen kieshet az érdeklődési körből. Geri Haliwell és Chris Evant megpróbálkoztak a trónfosztással, de csak tizenöt perces reflektorfény volt az eredmény.

Az Ananova Alert! - november 27-28-ra tervezett - konferenciájának témája "A huszonegyedik század hírgyártásának perspektívái" lesz.



Ajánlat:
Posh Spice honlapja

Korábban:
Victoria Beckham férje jobban szereti a szexet a futballnál
Posh Spice elismerte: étkezési zavarokkal küszködött