Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Elárverezték Madonna házát

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

November 19-én a michigani Rochester Hillsben elárverezték azt a házat, ahol Madonna gyermekkora néhány évét töltötte. Egy ohiói ingatlanügynökség képviselője, Sam Michael ajánlotta a legmagasabb összeget, 331 000 dollárt, a kétemeletes, gyarmati stílust idéző házért. A licit 12 percig tartott. Licitálók érkeztek Nevadából, Floridából is, akik az énekesnőt idéző kegyhelyet alakítottak volna ki az épületből. Az árverés alatt az érdeklődők Madonna zenéjére körbejárhatták a négy hálószobával rendelkező házat.

Madonna 12 éves korától kezdve élt ebben a házban, egészen addig, amíg a Michigani Egyetemre ment táncot tanulni. Édesapja és mostohaanyja továbbra is ott élt, majd az idén júliusban 270 000 dollárért eladták a házat egy Rochester Hillsben élő férfinak, aki most árverésre bocsátotta. A házat megvásárló ingatlanügynök, Sam Michael nem gondolta, hogy ilyen magasra felszökik a licit, de reméli, hogy cége mégis képes lesz hasznot kovácsolni friss szerzeményükből.

November 13-án jelent meg az énekesnő Greatest Hits Volume 2 című lemeze, amely az elmúlt 10 év legnagyobb Madonna-slágereit gyűjti össze.

Ajánlat:
Madonna a hálón

Korábban:
Szexvideo Madonnáról és Vanilla Ice-ról
Madonna egy rémült kismacska az ágyban
Madonna nem röfög, de Bill Gatesnek szívesen dalol
Madonna és a modern művészet

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről