Kirsten Dunst nem szereti az ágyjeleneteket

Vágólapra másolva!
A fiatal amerikai színésznőt a Pókember című sikerfilmből ismerheti a közönség. A képregényhős kalandjait megfilmesítő alkotás második részének forgatását Kirsten Dunst elmondása szerint kimondottan élvezte, de még mindig kényelmetlenül érezte magát az ágyban játszódó jeleneteknél, illetve akkor, ha közel kellett kerülnie filmbéli partneréhez.
Vágólapra másolva!

"Hosszú ideig nem is tudtam, mit kell a kamerák előtt csinálnom, hiszen még szűz voltam" - nyilatkozta a napokban egy német lapnak a színésznő, aki jelenleg a világszerte nagy érdeklődéssel várt film promóciós munkáiban vesz részt.

Dunst az újságírói kérdésekre válaszolva elmondta, hogy sajnos csak nagyon keveset tud találkozni barátjával, a Holnapután című filmből ismert Jake Gyllenhall-lal, aki szintén rengeteget dolgozik. "Nem sokat látjuk egymást, de a rendelkezésünkre álló időt próbáljuk minél intenzívebben kihasználni. Nem bánnám azonban, ha csak vele lehetnék pár hónapig, egyedül" - mondta a színésznő, aki bevallotta, hogy a Pókember első része előtt egy kicsit félt a forgatástól, mert a forgatás előtt egyáltalán nem találta szimpatikusnak partnerét, Tobey Maguire-t. Szerencsére azonban hamarosan megváltoztatta a véleményét, és igen jó barátok lettek a Pókember megtestesítőjével.