Beyoncénak két rapper is csapja a szelet

Vágólapra másolva!
Az amerikai rapper Jay-Z és Beyoncé Knowles hosszú időn keresztül titokban tartották a kapcsolatukat, ám tavaly nyáron már a nyilvánosság elé léptek szerelmükkel.
Vágólapra másolva!

Könnyen elképzelhető azonban, hogy rövidesen a szakításukról számolnak be a lapok. Az énekesnőnek ugyanis állítólag igen hevesen csapja a szelet Jay-Z egyik kollégája, Usher. A fiatal amerikai rapper rendkívülien sikeres jelenleg a tengerentúlon, és már hosszú hetek óta vezeti a lemezeladási listákat. A sztár már egy ideje állandóan levelekkel, csokrokkal és különböző ajándékokkal bombázza Beyoncét, akinek a barátai szerint nagyon jólesik Usher érdeklődése.

Egyes pletykák szerint Beyoncé és a fiatal Usher már közeli kapcsolatba is kerültek egymással, ami természetesen egyáltalán nincsen ínyére Jay-Z-nek, aki egy New York-i klubban mulatott a napokban Beyoncéval. A szemtanúk szerint egy idő után veszekedni kezdett egymással a két sztár. Jay-Z számon kérte Beyoncén, hogy mi is van vele és Usherrel. Az énekesnő azonban nem volt hajlandó válaszolni, és egy idő után feldúlva távozott a klubból.