Kidman és Cruise egyre többet találkoznak

Vágólapra másolva!
Az elmúlt hetekben egyre többször tűnt fel az Oscar-díjas ausztrál színésznő oldalán volt partnere, Tom Cruise. Meg nem erősített pletykák szerint Hollywood régi álompárja ismét kezd összemelegedni egymással.
Vágólapra másolva!

A házasság felbomlása mind a két színészt rendkívülien megviselte, és több alkalommal is elmondták, hogy továbbra is közel állnak egymáshoz. Már sokadszorra reppenek fel olyan hírek, amelyek szerint ismét egymásra talált a két színész, akik ezeket a pletykákat rendre cáfolták.

Tom Cruise nemrég szakított új barátnőjével, Penelopé Cruzzal, és Nicole Kidman is egyedülálló jelenleg, mivel Lenny Kravitznek még a tavalyi év végén kiadta az útját. A rocker megcsalta a színésznőt, aki ezt nem tudta neki megbocsátani.

"Elvileg minden adott ahhoz, hogy Hollywood egykori álompárja ismét egymásra találjon" - mondta egy a színészekhez közel álló forrás egy lapnak nyilatkozva.

A férfi névtelenül beszélt az újságíróknak. Elmondása szerint Kidman és Cruise még nem döntöttek arról véglegesen, hogy újra kezdjenek-e mindent, és egyelőre csak élvezik egymás társaságát.