Nicolas Cage pincérnőt vesz feleségül

Vágólapra másolva!
A Las Vegas végállomás című filmért kapott Oscar mellett a katasztrofális szerelmi élete miatt is híressé vált Cage megkérte egy 19 éves szusiétteremben dolgozó pincérnő kezét.
Vágólapra másolva!

A smaragd- és gyémántgyűrűvel eljegyzett Alice Kim természetesen igent mondott a színésznek, akit a lány annyira elbűvölt a munkahelyén, a Los Angeles-i Sushi Avenue étteremben, hogy Cage már a következő hónapban vele jelent meg az Oscar-díj-átadó gálán, majd magánrepülőjével szinte mindenhova magával vitte, ahol forgatott.

"Nic teljesen odavan ezért a lányért, aki még a szüleivel él, mivel anyagilag nem engedheti meg magának a különköltözést. Alice imádja a gyűrűt, és el van képedve Nic magánakcióin, folyton csipkedi magát, hogy lássa, nem csak álmodik. Hát tényleg nem mindennapi dolog, hogy egy pincérnő lábai előtt egy hollywoodi sztár heverjen." - nyilatkozták Cage ismerősei.

Nicolas Cage már túl van két házasságon. A nyolcvanas évek elején azonnal megkérte Patricia Arquette kezét, amint megismerkedett vele. Patricia megpróbálta viccesen lerázni, egy csomó képtelen feladatot adott neki, hogy eltántorítsa, de amint látta, hogy Nic komolyan veszi a feladatokat, bepánikolt és lelépett. Évekkel később újra összehozta őket az élet, 1995-ben össze is házasodtak, majd 2001-ben elváltak.

Cage ezután Elvis lányával, Lisa Marie Presleyvel próbált vigasztalódni, de ez a házasság csak három és fél hónapig tartott. Ezek után Cage beismerte, hogy nem túl bölcs dolog vakon beleugrani egy házasságba.