Esther szeretne lenni Madonna

Vágólapra másolva!
A világhírű énekesnő az utóbbi időben igen komolyan kezdett el foglalkozni a kabbalával, aminek köszönhetően Madonna barátai gyökeres változásoknak lehettek szemtanúi.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő eleinte csak az étrendjén változtatott, nemrég azonban bejelentette, hogy a jövőben azt szeretné, ha mindenké Esthernek szólítaná. A barátai közül jó néhányan nem nézték jó szemmel ezeket a változásokat, és próbáltak is beszélni a sztár fejével. Ennek azonban az lett a következménye, hogy Madonna, azaz Esther a továbbiakban hallani sem akar róluk.

"20 éven keresztül voltunk igen jó barátok. Most pedig, számomra teljesen érthetetlen módon, nem áll szóba velem a barátnőm. Nem válaszol a telefonhívásaimra, és a találkozásaink alkalmával is egyszerűen átnéz rajtam. Mindez az új vallási meggyőződésének köszönhető" - nyilatkozta Debi Mazar, aki éveken keresztül az énekesnő legjobb barátnője volt.

"Igazándiból nem volt különösebb bajom az új szokásaival. Néhány dolgot szóvá tettem, amelyek nem tetszettek, de ez, azt hiszem, barátnők között teljesen normális. A jelek szerint azonban ő nem így gondolkozik erről" - nyilatkozta egy angol lapnak Mazar.