Denise Van Outen szusival fogyózik

Vágólapra másolva!
A musicalszínésznő, a fergeteges Chicago Roxie Hartja megosztotta a szélesebb nyilvánossággal karcsúsága titkát. Majdnem minden reggel nyers hal, azaz szusi fogyasztásával kezdi a napot.
Vágólapra másolva!

Denise annyira szereti a japán ételspecialitást, hogy amint csak teheti, eszik egy tányérral.
- Imádom. Nem tudok eleget enni belőle. Sokáig alszom, de ha felkelek, jöhet egy tál szusi. Nem ez a reggelim állandóan, de olyan könnyű és friss. Persze néha becsúszik valami jó kis zsíros, olajban sütött kaja is, főleg ha előtte éjjel kirúgtam a hámból.

A 29 éves színésznő és modell mérlege alig mutat többet ötven kilónál, pedig soha nem sanyargatta magát szigorú diétákkal. - Nem vagyok jó diétázó, nincs elég fegyelmem, persze kipróbáltam az Atkins-diétát, bekanalaztam sok káposztalevest, de csak azért, mert mindenki más is ezt csinálta, de legfeljebb egy napig tartottam ki.

Elmesélte még, hogy a musicalszerep persze nála is meghozta a hatást, lefogyott ötven kiló alá, de azóta visszanyerte a néhány leadott kilót.
- Örülök neki, így sokkal nőiesebben nézek ki. Bár nem férek bele minden ruhámba, amiket a Chicagó-ban viseltem, de boldogabb vagyok.