Rekordösszeget nyert egy prostituált a Milliomosban

Vágólapra másolva!
Egy prostituált nyerte az ez évi rekordösszeget a Legyen ön is milliomos! német verziójában. Claudia Drexelius Brémából 500 ezer eurót nyert, ebben az évben a legmagasabb összeget a játékban.
Vágólapra másolva!

A hölgy természetesen nem árulta el foglalkozását a műsorban, azonban a 10 millió német tévénéző között ott volt Claudia néhány volt kliense is, akik felismerték őt. Hogy miért kellett jelenteniük a német tévének, amely a show-t közvetítette, nem tudni, de elérték, amit akartak. Még annak az internetes oldalnak a címét is megadták, ahol a 40 éves hölgy a kegyeit kínálta. A német médiával való konfrontálódása után beismerte, hogy valóban prostituáltként dolgozott, de most a pénzzel, amit nyert, új életet kezdhet, nem kell többé megaláznia magát.

"Ennek a fejezetnek vége számomra, a pénznyereményem azt jelenti, hogy véget vethet ennek az életformának. Nem vagyok büszke arra, hogy prostituálódnom kellett. Amikor a barátom elhagyott pár éve, nem volt sem szakmám, sem állásom, csak adóssághalmazok. Így kezdtem dolgozni ebben a szakmában" - mesélte az eszes konzumnő.

A játék végén Claudia Drexeliusnak megvolt az esélye arra, hogy válaszoljon az egymillió eurós kérdésre, de megtartotta a már megnyert 500 ezer eurót.