Fuss, ahogy bírsz az osztálytársaiddal!

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A június 15-én, vasárnap zajló 2. Bee Suliváltó egy igazi futóbuli általános és középiskolás diákoknak, amelyen 3 fős osztálytársakból álló csapatok alkotnak stafétát. A váltóversenyen minden tag azonos távot, 1700 métert teljesít. A rajt, a váltás és a cél is a Puskás Ferenc-stadionban lesz.

Elsőként a középiskolások rajtolnak 10 órakor, majd óránként követik őket a kisebbek. Tíz kategóriában - az általános iskola 3. osztályától a középiskola 12. osztályáig - a fiú- és lánycsapatok külön-külön versenyeznek az értékes díjakért. Az első helyezett csapatok minden tagja ajándékcsomagot kap mobiltelefonnal, de a dobogó alsóbb fokain állók és minden induló egyedileg emblémázott Suliváltó pólót kap, valamint a versenyt követő sorsoláson további 150 darab meglepetés talál gazdára.

Osztályonként és nemenként csak az első száz csapat nevezését fogadják el, ezért érdemes igyekezni. A nevezési díj 1800 forint csapatonként.
Bővebb információ a Budapest Sportiroda (06-1) 273-0939-es telefonszámán kérhető vagy a Sportiroda internetes oldalán olvasható.

Bee Suliváltó infovonal: (06-20) 202-0919.