Naomi Caprin ünnepelte a születésnapját

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Naomi Wolf Chitis jó barátjának Nafis névre hallgató jachtján hajózott át a szigetre, ahol alaposan kivette a részét a hosszú hétvége nyújtotta örömökből: késő este ért partot, és útja egyenesen az Anema e Core nevű tavernába vezetett, ahol Guido Lembo vezényletével nemsokára felhangzott az őt köszöntő Happy Birthday dalocska.

A topmodell olyannyira meghatódott, hogy akkor sem ellenkezett, amikor a vendégsereg tagjai vad táncolásba fogtak a taverna asztalain, és őt is magukkal ragadták. Naomi énekes kedvéről is tanúbizonyságot tett: amikor felhangzottak a klasszikus nápolyi dallamok, az Anema e Core, az O Sole Mio és az O Surdato Innammurato, a modell együtt énekelte az énekessel a mikrofonba a dalok refrénjét.

A Number Two diszkóba tett rövid látogatás után a jacht vasárnap reggel újra vitorlát bontott, és Galli szigetének érintésével Positanóban kötött ki, ahol Naomi alaposan bevásárolt a helyiek által készített rusztikus szandálokból és a hely jellegzetességeként számon tartott különleges hosszú ruhákból.