A legnépszerűtlenebb britek listája

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A Channel 4 összeállított egy listát, melynek alapján 100 000 néző szavazott, de a szavazók új embereket is javasolhattak a versenybe. Kikötés volt viszont, hogy csak élő britekre lehetett szavazni, és nem javasolhattak olyanokat, akik jelenleg börtönbüntetésüket töltik.

A második legbosszantóbb ember a szavazók szerint a topmodell, Jordan. Minthogy a szavazást februárban és márciusban bonyolították le, Blair győzelmét valószínűleg a háborúellenes propagandának is "köszönheti". Cherie Blair szintén bejutotta a listára, igaz, csak a 89. helyre. A listán egyébként 12 helyet politikusok töltenek ki, többségük a Munkáspártból való, de például a 99. helyen a tory politikus, Iain Duncan Smith áll.

A zenészvilágból érkezettek 20 helyet szereztek meg a listáról. A hatodik helyen áll a Pop Idolból Gareth Gates. A valóságshow-k világából került ki a negyedik legutálatosabb figura, Jade Goody a Big Brotherből. Őt követte Martin Bashir tévériporter. A rádió- és tévébemondók szintén szép eredménnyel büszkélkedhetnek, hiszen a helyek egynegyed részét szerezték meg. Leginkább Chris Evans (12.), Anthea Turner (15.) és Anne Robinson (25.) megy a hallgatók és nézők idegeire. A királynő a legnépszerűtlenebb az egész királyi családból, a tizedik helyen áll a listán.