Liz Hurley már gyémánt eljegyzési gyűrűt visel

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: HölgyfórumGyönyörű fehér Ralph Lauren estélyi ruhájában Liz minden porcikájában az a nő volt, akin nyilvánvalóan látszik, hogy szerelmes. Boldogan karolták át egymást, főleg most, hogy már Arun szülei, Gunar és Vinod Najar is áldásukat adták a kapcsolatukra és majdani házasságkötésükre. "Liz boldogabb, mint valaha is volt életében, és tényleg úgy érzi, hogy Arun és ő egymásnak rendeltettek" - nyilatkozta a színésznő egyik közeli barátja.

Az indiai milliomos Arun állítólag a nemrég megejtett bombayi látogatásuk után tett házassági ajánlatot Liznek, bár az egybekeléssel még várnak addig, míg Arun válását ki nem mondják. A jövedelmező textilipari cég örököse nemrég adta be a válóperi keresetet felesége, az olasz modell Valentina Pedroni ellen.

Szerelmi élete mellett Liz szakmai élete sem volt sikertelen ebben az évben, nagyobbrészt az Estée Lauder céggel megkötött 6 millió fontos szerződésének köszönhetően, nemrég pedig új házat is vásárolt 2,75 millió fontért egy Londonhoz közeli falucskában.