Kis lakás, nagy rend

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A válaszfal mindent megold

Forrás: HomeGardenNem túl magas, DSZP falemezből és ragasztott réteglemezből készült válaszfal segítségével a szobát két funkcionális részre lehet osztani. Egyik oldalról a fehérre lakkozott polc - ami rendkívüli hossza ellenére sem hat esetlenül, másik oldalról a kerekes íróasztal csatlakozik hozzá. A mozgatható aljazatnak, valamint a néhány fiókkal rendelkező állványnak köszönhetően a dolgozóhelyen könnyűszerrel rendet lehet tartani. A kerekes asztalka (90x90 cm) este tálalóasztallá alakítható, éjszakára pedig a szoba egyik távoli sarkába tolható, hogy átadja a helyet a kihúzható díványnak.

Könyvszendvics

Forrás: HomeGardenA házi könyvtár több funkciót is betölthet. A magas állványok rendszere 18, 26 és 38 cm mély hátsó polcokat rejt magában, illetve 24 és 30 cm mélyeket az első sorban, amelyek a talapzat és a felső vezérlő mentén tologathatók.

Az állványok különböző változatokban rendelhetők: furnérréteges, laminált vagy lakkozott felülettel. A konstrukció kiegészíthető üveg vagy perforált acéllap polcokkal.