Victoria hercegnő katonai kiképzésen

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: Hölgyfórum
Victoria katonai felszerelésben

A 25 éves hercegnő könnyedén vette az akadályokat a Stockholmtól délre fekvő katonai kiképzőtáborban, a teljes felszereléssel végrehajtandó 1 km-es erőltetett menetet például kevesebb, mint 5 perc alatt tette meg.

A kiképzés nemzetközi békefenntartói feladatokra hivatott felkészíteni a hercegnőt, aki azelőtt az ENSZ-ben gyakornokoskodott. "Sokat tanultam. Kemény volt, kevés alvással, sok cipekedéssel és fizikai erőpróbákkal, de nagyon érdekesnek találtam"- nyilatkozta Victoria hercegnő.

Svédország majdani királynője 41 másik nővel és férfival együtt gyakorolta az elsősegélynyújtást és bevetési praktikákat annak a programnak keretén belül, amely a katonai kiszolgáló alakulatokat képezi ki, de társaival ellentétben, akik valószínűleg éles bevetéseken is részt vesznek majd, a hercegnő csupán uralkodói szerepére készült fel.

Svéd királyi honlaphttp://www.royalcourt.se/

Lars Wetterskog kapitány, a hercegnő nagyszerű erőltetett menetbeli időeredményére utalva elmondta, a teljesítménye alapján akár a Különleges Alakulatban is megállná helyét a fiatal lány.