Brit modellek meztelenül jótékonykodnak

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Jodie Kidd egy fürdőkádban látható, amint csupán sárga nárciszok takarják el intim bájait. Ő a Marie Curie Alapítvány számára szeretne pénzösszegeket generálni a provokatív reklámfotóval. A Marie Curie Alapítvány a rákkutatást segíti munkájával, valamint betegápolási munkákat végez, és most majd 2 millió fontnyi összeget szeretne begyűjteni áldásos munkája fedezeteként.

Forrás: HölgyfórumForrás: Hölgyfórum


Sophie Dahl a Comic Relief jótékonysági szervezeten szeretne segíteni fotójával, amely egy vörös bohócorrokkal telehintett ágyon fekve ábrázolja őt, természetesen a kényes testrészeit csupán a vörös gömböcskék takarják. Sophie számára nem ez az első provokatív reklámfotó. Az Opium nevű parfüm reklámfotójához szintén meztelenül állt modellt, ami aztán világméretű felháborodást váltott ki. Sophie lelkes támogatója a Comic Relief nevű szervezetnek, amely meghökkentő, vicces dolgokon keresztül próbálja eljuttatni a komoly üzeneteket a világnak. Munkájuk lényege, hogy ne csak konkrét segítséget nyújtsanak a szegény embereknek Nagy-Britanniában és másutt a világban, hanem úgy segítsenek a rászorulókon, hogy azok segíthessenek magukon. Egyik nagyszerű jótékonysági akciójuk a minden évben megrendezett "bohócorr napja".

A Comic Relief egyébként március 14-én gyakorlatilag elfoglalja a BBC1-es csatornát, egész napos pénzgyűjtési akciót szervezve a műsorban, amelyben olyan sztárok segítségére számítanak, mint Cat Deeley, Ewn McGregor, Robbie Williams, Tom Jones, Hugh Grant és Jeremy Irons.