Különleges csempék, padlólapok között válogattunk

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: HomeGardenForrás: HomeGarden
A Gabbianelli fali pannója életvidám tónusokkal egészíti ki az egyébként egyszerű berendezést. A Samarkanda csempelapok Laura Cattaneo kézimunkája nyomán születtekA végsőkig absztrakt a Gabbianelli Astratto terméke. A vízszintesen elhelyezett két sor csempe rendhagyó mintázatát az alsó falszegély színpalettája egészíti ki


Nem a lapok hasonulnak a bútorokhoz, szaniterekhez, kiegészítőkhöz, hanem fordítva: előbb a lapokat kell beszerezni, ezek adják meg az összhangot. A kerámialapok felülete a rájuk felvitt mintával együtt is egyenletes. A zománc - repedezés nélküli, maga a lap tartós, nem törékeny. A minőségi felvitellel készült mintás lapon soha nem lehet észrevenni a repedéseket, és itt nem a gyenge minőségű lapokról van szó, amelyeken az összes minta szabad szemmel látható nagy pontokból áll. A lap vastagsága bármilyen lehet. Minden az égetési technológiától függ, amelyik a különböző társaságoknál különféle, ezért a különböző vastagságban előállított lapok tartóssága egy és ugyanolyan hatásfokú lehet. Standard méretek, mint olyan, szintén nincsenek, a fali lapok mérete általában 20x20 cm, a padlólapoké 30x30 cm, de gyakran van kivétel. Különösen vonatkozik ez az olasz cégek exkluzív sorozatgyártásaira, ahol a belsőépítészek maximálisan igyekeznek elütni a standardtól.

Forrás: HomeGardenForrás: HomeGarden
A Zalakerámia Adria II. termékcsaládjának csempelapjai hangulatos, színes, vidám légkört teremtenek a fürdőszobábanA szolid mintás padlóburkoló lapok a Zalakerámia Rusztik termékcsaládjából valók. A pasztellszínek harmóniája, valamint a kidolgozás magas minősége jellemzi őket


Vásárlás során figyelmet kell fordítani a lap másik oldalára is!

Felülete legyen egyenletes, domborulatok és horpadások, hólyagok és repedések nélküli. A lap egyenletes színe, a szétfolyás hiánya - bizonyítja azt, hogy gyártása során jó minőségű, egyenlő mértékű kerámia-összetételt használtak. A lap kiválasztása során van egy pillanat, ami sokakat megzavar: a nem egyenletes szélek. Ez mindig és minden esetben előfordulhat, függetlenül attól, hogy ismert szakember drága terméke vagy olcsó piaci termék. Ez csupán a technológia természetét magyarázza. Ideálisan egyenletes széleket elérni gyakorlatilag lehetetlen, tulajdonképpen erre senki nem is törekszik, hiszen túlságosan drága lenne. Így a lerakás során kötelező módon rést kell hagyni a lapok között és szigorúan kiegyenlíteni a vonal mentén, másképp a lerakás "elmozdul".

Forrás: HomeGardenForrás: HomeGarden
A mértékletesség jellemzi a mélykék háttérből gyönyörűen kirajzolódó élénkszínű lapokat (a Bardelli Marrakech kollekciója)A tűzhely mellett sem kell szomorkodni. Egyetlen pillantás a fali csempére és máris megjön az életkedvünk (a Bardelli Marrakech kollekciójából)