A Pókember legújabb áldozata Demi Moore

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: Hölgyfórum
Tobey kihasználja a Pókember sztárjának kijáró népszerűséget

A Daily Star című brit bulvárlap szerint Bruce Willis exnejét és Peter Parker megformálóját a hölgy előző kedvese, Leonardo DiCaprio mutatta be egymásnak, és ha hinni lehet a pletykáknak, románcuk novemberben indult, miután találkoztak a Los Angeles-i Sunset Boulevard egyik hoteljában. A szemtanúk szerint külön érkeztek, de villámgyorsan megtalálták egymást. Befészkelték magukat a bár egy félreeső bokszába, és két órán át beszélgettek és táncoltak.

"Hajnalban aztán Demi közölte Tobeyval, hogy kettesben szeretne maradni vele. Tobey ragyogott a boldogságtól" - mesélte a lapnak egy jól értesült informátor, aki szerint két héttel később a Pókember és a Sztriptíz sztárja egy Prince-koncerten adott egymásnak randevút. "Ölelkeztek és csókolóztak. Tobey Demi mögött állt, kezét Demi csípőjén tartotta, és miközben hallgatták a zenét, a nyakát csókolgatta."

Tobey Maguire sem vesztegeti az idejét, mióta a Pókember kasszasiker, ő maga pedig ismert sztár lett - barátnője volt már filmbeli partnere, Kirsten Dunst színésznő és a két szőke, szexi énekesnő: Kylie Minogue és Christina Aguilera is.