Liz Hurley gyermeke gazdag jövőjéért küzd

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: Hölgyfórum
Liz kétmillió dollárért árulta el az OK! magazinnak, hogy ki a gyermeke apja

A 37 éves színésznőt ugyanis mélyen megbántotta az, hogy Bing egyáltalán nem érdeklődik gyermeke, a nyolc hónapos Damian iránt. Megszületése óta még egyszer sem látta kisfiát, holott Liz többször is magával vitte Los Angelesbe, így alkalma lett volna legalább megnézni.

A modell-színésznőt feldühítette Bing azon állítása is, hogy ő csak azért esett teherbe, mert szert akart tenni Bing hatalmas vagyonának egy részére. A 36 éves Steve Bing jelenleg 400 millió fontnyi vagyon várományosa, valamint évente 1 millió font saját jövedelmet könyvelhet el. Liz korábban azt nyilatkozta, hogy teljesen egyedül fogja felnevelni fiát, minden külső segítség nélkül.

Amikor "kitört"az apasági per, Bing Nagy-Britanniába utazott, hogy apasági tesztnek vesse alá magát. Jogi szakértők szerint ez egy nagyon okos húzás volt, mert minden jogi procedúra az angol bíróságon zajlott, nem Kalifornia államban, ahol a bíróság általában az anya javára szokott dönteni. Ha Liznek sikerült volna az amerikai bíróságra vinni az ügyet, akkor megnyerhette volna Bing jövedelmének egyharmadát, valamint összvagyonának jelentős részét.