Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Gyereket akarok

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: Vince KiadóA könyvben többek között olyan kérdésekre kapunk választ, hogy melyik testhelyzet kedvez leginkább a fogamzásnak, hogy melyek azok a módszerek, amelyekkel el tudjuk érni, hogy fiú- vagy lánygyermek foganjon, hogyan kell tudatosan (hőmérséklet-méréssel, a méhnyaknyák megfigyelésével, a hormonértékek mérésével) családot tervezni. Megtudhatjuk azt is, hogy milyen környezeti, testi és pszichés tényzők befolyásolják a termékenységet és a születendő baba egészségét. Az írónő olyan betegségekben szenvedők fogamzására is kitér, mint például a cukorbetegség, asztma, epilepszia vagy az AIDS és a kemoterápiás kezelések alatt álló leendő anyák.

Gabriele Grünebaum behatóan foglalkozik azokkal a párokkal, akiknek évek hosszú próbálkozásai után sem született gyermekük. Leírja a nők és férfiak esetében fennálló terméketlenség lehetséges okait, és ezek után felsorolja, milyen mesterséges megtermékenyítési módok közül választhatunk. A könyv végén találhatunk egy mensturációs naptárat, amely segít minket a termékeny napok kiválasztásában.

Forrás: Vince Kiadó
A könyv tele humoros rajzokkal és szövegekkel

A mesterséges megtermékenyítés legújabb hazai jogszabályait önálló fejezet tárgyalja, és mellékletként feltüntették a meddőségi terápiás centrumok fővárosi és vidéki jegyzékét is.

A könyv tudományos igényességgel, de közérthető stílusban, közvetlenül, ha kell, humorosan ír a legkorszerűbb orvostudományi ismeretekől és gyakorlatról úgy, hogy nemcsak fontos információkat, de szórakozást is nyújt a leendő anyáknak és apáknak.

A könyv megvásárolható a Fókusz Online könyváruházban.
Bolti ár: 3295 Ft
Fókusz Online ár: 3131 Ft
Kedvezmény: 164 Ft [5%]

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről